کشمش تیزابی نوعی از کشمش است که از طریق محلول قلیایی به نام تیزاب تهیه می شود که موجب میگردد کشمش بدست آمده سریع تر خشک شود و همچنین رنگ بسیار زیبا و درخشانی نسبت به کشمش های سنتی به خود بگیرد.
این نوع کشمش اگر درجه یک و مرغوب باشد که بیشتر به کشمش تیزابی صادراتی معروف است، طرفداری زیادی در سراسر دنیا دارد و به همین امر این نوع کشمش در حوزه صادرات از کشور های مقصد درخواست می شود که سالانه حجم زیادی از این محصول ارسال می گردد.
ویژگی و مزایای کشمش تیزابی
- خشک شدن سریع تر: به دلیل استفاده از محلول تیزاب انگور با سرعتی بیشتری به کشمش تبدیل می شود.
- رنگ روشن : کشمش های تیزابی معمولا رنگ زرد تر و روشن تری نسبت به کشمش های سنتی دارد و این زیبایی تاثیر بیشتری در فروش این محصول دارد.
- ماندگاری بالا : از طریق این روش کشمش حاصله ماندگاری بیشتری دارد و زمان بیشتری تازه و خوش طعم می ماند.
معایب کشمش تیزابی چیست؟
کشمش تیزابی به دلیل استفاده از محلول تیزاب اگر در فرایند شست و شوی کشمش با دقیت این عمل انجام نشود و باقیمانده این محلول بر روی کشمش جا بماند برای سلامتی و بدن انسان مضر است.
این امر کاملا غیر طبیعی می باشد و بعضی از عموم ترجیح می دهند که از کشمش درجه یک و ارگانیک تر استفاده و مصرف کنند.
کشور های واردکننده کشمش تیزابی
کشمش تیزابی همانند انواع دیگر کشمش ها نیز صادر می شود و همچنین طرفدار های خاص و محبوب خودش را دارد و به دلیل این که سریع تر نسبت به کشمش های سنتی به عمل می آیند، کشور های آسیا شرقی حجم بیشتری از این محصول را درخواست کنند و کشور هایی که از این محصول استقبال می کنند شامل :
- هند
- بنگلادش
- چین
- هنگ کنگ
- امارات
- قطر
- کویت
- عمان