کشمش تیزابی صادراتی

کشمش تیزابی صادراتی درجه یک

کشمش تیزابی نوعی از کشمش است که از طریق محلول قلیایی به نام تیزاب تهیه می شود که موجب میگردد کشمش بدست آمده سریع تر خشک شود و همچنین رنگ بسیار زیبا و درخشانی نسبت به کشمش های سنتی به خود بگیرد.

این نوع کشمش اگر درجه یک و مرغوب باشد که بیشتر به کشمش تیزابی صادراتی معروف است، طرفداری زیادی در سراسر دنیا دارد و به همین امر این نوع کشمش در حوزه صادرات از کشور های مقصد درخواست می شود که سالانه حجم زیادی از این محصول ارسال می گردد.

ویژگی و مزایای کشمش تیزابی

  • خشک شدن سریع تر: به دلیل استفاده از محلول تیزاب انگور با سرعتی بیشتری به کشمش تبدیل می شود.
  • رنگ روشن : کشمش های تیزابی معمولا رنگ زرد تر و روشن تری نسبت به کشمش های سنتی دارد و این زیبایی تاثیر بیشتری در فروش این محصول دارد.
  • ماندگاری بالا : از طریق این روش کشمش حاصله ماندگاری بیشتری دارد و زمان بیشتری تازه و خوش طعم می ماند.

معایب کشمش تیزابی چیست؟

کشمش تیزابی به دلیل استفاده از محلول تیزاب اگر در فرایند شست و شوی کشمش با دقیت این عمل انجام نشود و باقیمانده این محلول بر روی کشمش جا بماند برای سلامتی و بدن انسان مضر است.

این امر کاملا غیر طبیعی می باشد و بعضی از عموم ترجیح می دهند که از کشمش درجه یک و ارگانیک تر استفاده و مصرف کنند.

کشور های واردکننده کشمش تیزابی

کشمش تیزابی همانند انواع دیگر کشمش ها نیز صادر می شود و همچنین طرفدار های خاص و محبوب خودش را دارد و به دلیل این که سریع تر نسبت به کشمش های سنتی به عمل می آیند، کشور های آسیا شرقی حجم بیشتری از این محصول را درخواست کنند و کشور هایی که از این محصول استقبال می کنند شامل :

  • هند
  • بنگلادش
  • چین
  • هنگ کنگ
  • امارات
  • قطر
  • کویت
  • عمان