شهر تاکستان همانطور که از اسمش پیداست، یکی از شهر های تولید کننده انگور و کشمش است، که انواع انگور نیز در این شهر کشت می شود و کشمش تیزابی بناب در ایران معروف است و بهترین نوع کشمش تیزابی هم به کشور های مختلف جهان صادر می گردد.
کشمش تیزابی به دلیل روش طرز تهیه اش به این اسم معروف است، که تهیه آن بصورتی می باشد که انگور برداشت شده را در روغن تیزاب آغشته کرده و آن به کمک دود گوگرد خشک می کنند، که این روش بسیار برای انسان مضر است، اما یه راه حل دارد که آن را می توان به صورت سنتی به عمل آورد.
انواع کشمش تاکستان
تاکستان هماننده دیگر شهر های تولید کننده کشمش نوع های مختلفی را از این محصول تولید و به عمل می آورد، که این امر به دلیل کاشت و برداشت انواع مختلف انگور در این شهر می باشد و به همین دلیل باعث شده است که کشمش هایی از جمله کشمش سبز،کشمش طلایی، کشمش تیزابی، کشمش انگوری و… تولید گردد.
بالاترین کیفیت کشمش
کشمش محصولی است که صد درصد می تواند بر اساس عواملی، کیفیت آن کم و یا زیاد شود، که همه به دنبال کیفیت بالای این محصول می باشند که یکی از بهترین کار ها این می باشد، ارگانیک ترین و بدون استفاده از هیچ مواد نگهداری در بسته بندی بهترین کشمش را تولید و به دست مشتری رساند.
تولید کشمش سایه خشک چگونه است؟
کشمش سایه خشک همانطور که از اسمش پیداست انگور را در سایه قرار داده و آن را خشک می کنند که این روش یک روش سنتی و کاملا عالی می باشد، که هیچ گونه مشکل و مضری برای انسان ندارد و می توان آن را با خیال راحت میل کرد که به صورت ارگانیک می باشد و خواص آن از بین نمی رود.