قیمت کشمش تیزابی بر اساس کیفیت و نوع آن بالا و پایین می شود و همچنین کشمش تیزابی اعلا و درجه یک نسبت به کیفیت های پایین تر این محصول گران تر می باشد.
برای تولید کشمش تیزابی عمدتا از کشمش بی دانه استفاده می کنند و این یکی از عواملی می باشد که این نوع از محصول کشمش گران باشد که برای تهیه کشمش تیزابی آن را در روغن تیزاب آغشته می کننده و با استفاده از دود گوگرد آن را خشک می کنند که گفته شده است این نوع به عمل آوردن کشمش برای بدن انسان بسیار مضر می باشد و باعث به خطر افتادن سلامتی می شود.
اهمیت کشمش در جهان
کشمش بخاطر طعم و مزه و که دارد باعث شده است طرفدار و دوستار زیادی پیدا کند و به خاطر خواص های فراوان آن مورد اهمیت عموم در دنیا قرار گرفته است و همین امر موجب شده است که سالانه تقریبا حدود 92.000 تن کشمش از ایران به کشور های خارجی صورت بگیرد.
فرایند تولید کشمش در کارخانه
کارخانه ها ابتدا انگور را از کشاورزان شهر های تولید کننده خریداری می کنند و با کمک ماشین آلات انگور را به کشمش تبدیل می کنند در این کارخانه ها به صورتی می باشد که با استفاده از خشک کن های بزرگ صنعتی که از فن های بزرگ و مشعل تشکیل شده است در مقابل توری ها قرار می دهند و انگور را روی توری می گذارد و با باد داغ حاصل شده مشعل خشک می شوند.
صادرات کشمش بی دانه
کشمش بی دانه از انگور بی دانه درست می شود که این نوع کشمش بسیار لوکس می باشد و به هیمن دلیل موجب شده است که کشمش صادراتی باشد که اکثر درخواست کنندگان کشمش بی دانه کشور های عربی حوزه خلیج فارس باشد و در قبال این محصول پول زیادی را پرداخت می کنند.